top of page

OM PROSJEKTVESKENE

Alle prosjektvesker kommer i et begrenset antall og legges ut for salg på bestemte datoer som markedføres på nettsiden og på Instagram i god tid i forveien.

Prosjektveskene designes av Tusenmasker och produseres i samarbeid med en bedrift som syr alle vesker for hånd. Hele Produksjonen av prosjektveskene eier rom i Norge. 

 

PROSJEKTMAPPEN

IMG_0256.JPG

En søt og praktisk prosjektmappe, perfekt når du vil ta med strikketøyet på vift. Prosjektmappen er håndsydd i deilig og slitesterk fløyel og bomull. Mappen er foret og har flere lommer innvendig. I tillegg til et stort rom med plass til garn og strikketøy har mappen 4 mindre lommer med plass til strikkepinner, målebånd og alt hva en strikker kan trenge av småting.  

 

PROSJEKTNETTET

IMG_0016.JPG

Et praktisk og stilrent prosjektnett med plass til masse garn og ego-strikk! Prosjektnettet er håndsydd i deilig og slitesterk fløyel. Nettet er også foret og har to lommer innvendig. Den ene rommer nøkler og mobil, mens den andre gir god plass til oppskriftshefter og lignende. Med sitt enkle design passer det like fint på garnshopping som til oppbevaring av garn og strikkeprosjekter.

 

PROSJEKTPOSEN

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7881.jpg

Prosjektposen passer til de litt større strikkeprosjektene og rommer fint en genser i voksen størrelse. Prosjektposen kan lukkes med glidelås i toppen men kan også brukes som strikkekurv med kantene rullet ned. Akkurat som de andre prosjektveskene er den sydd i fløyel og bomull. Denne modellen har ingen lommer innvendig men selges sammen med en minipung slik at du lettere kan holde styr på maskemarkører og målebånd.  

 

bottom of page